Werkgevers

Horeca & Hospitality

Wil je je personeel opleiden, aangepast aan de wensen en behoeften van jouw bedrijf? Naast cursussen, trainingen en opleidingen kun je bij ons ook terecht voor bedrijfsklassen, incompany- en maatwerktrajecten op het gebied horeca, hospitality en facilitaire dienstverlening. Zo kunnen we je personeel opleiden op het moment dat het voor je bedrijf en werknemers het beste uitkomt.

koks zijn aan het werk in een bedrijfskeuken

Een greep uit onze opleidingen

Zelfstandig Werkend Kok

  • opleiding
  • Niveau 3
  • 0,5 – 1 jaar
  • Leren door te doen
  • Les in professionele keukens
  • Erkend branche-diploma
Locaties: Nieuwegein
Deelnemers koksopleiding aan het werk in de keuken

Olijfolie

  • workshop
  • 1 - 4 weken
  • Les van bekende olijfoliesommelier
  • Veel leren in korte tijd
  • Een plus voor koks
Locaties: Nieuwegein
Olijfolie op een lepel in een schaal.

Deze scholing voor jouw organisatie?

Désirée kijkt graag samen naar de mogelijkheden.

Désirée Verhagen

Voor informatie over stages of leerwerkplekken kan je terecht bij onze teamcoördinatoren beroepspraktijkvorming (bpv): 

  • Team Entree: laura.peters [at] rocmn.nl (Laura Peters)
  • Team Horeca: willem.vanbuuren [at] rocmn.nl (Willem van Buuren)
  • Team Facilitaire Dienstverlening: w.vandebovenkamp [at] rocmn.nl (Wilco van de Bovenkamp)
  • Team Toerisme & Recreatie: martine.keg [at] rocmn.nl (Martine Keg)
  • Team Event Management: marten.vanderweele [at] rocmn.nl (Marten van der Weele)

Bel 030 7542 500 of stuur een e-mail naar een van de teamcoördinatoren.

Meer weten over onze horeca opleidingen?

Beter leren koken?