Kort samengevat
Voor iedereen die werkzaam is in een horecabedrijf is veiligheid van het eten en drinken belangrijk. Hoe je hiervoor zorgt, staat beschreven in de hygiënecode (HACCP) voor de horeca. Na afloop van de cursus weet je hoe deze hygiënecode is opgebouwd en hoe je ermee moet werken.
Praktische info
Omvang | 2 uur |
---|---|
Locatie | Online |
Leervorm | training |
Duur | Dag(deel) |
Kosten | € 95 |
Startdatum |
Jouw profiel
Locaties
Dit ga je leren
Uitgebreide informatie
Een horecabedrijf dat voldoet aan alle regels van de HACCP, voldoet aan de Europese wetgeving. De Keuringsdienst van Waren controleert of een bedrijf volgens de nieuwe hygiënecode werkt.
Deze online training biedt jou de mogelijkheid om in je eigen tijd en tempo de nodige kennis op te doen over HACCP. De training is ontwikkeld door de auteur van de hygiënecode en is uiteraard afgestemd op de eisen van de nieuwe hygiënecode.
Tijdens deze online training leer je hoe de methode HACCP werkt, hoe je deze methode moet toepassen in de praktijk en wat er moet gebeuren als je met levensmiddelen werkt. Ook wordt er aandacht besteed aan het vervoeren, in ontvangst nemen, bereiden en bewaren van levensmiddelen.
Onderwerpen die aan bod komen zijn:
- Voedselveiligheid
- Wettelijke eisen
- Toepassing in de praktijk
- Kwaliteit
Na afloop van de training weet je hoe de hygiënecode is opgebouwd en hoe je ermee moet werken.
Je kunt op elk gewenst moment starten met deze online training. Wil je deze training volgen, neem dan contact met ons op.
Heb je de training HACCP helemaal doorlopen, dan sluit je de training af met een toets. Bij een succesvolle afsluiting van de training ontvang je een getuigschrift van ROC Midden Nederland.
Meld je nu aan
Wil je je aanmelden voor deze online training of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
Mira Dekker
Operationeel Projectleider
Ook interessant?
Deze scholing voor jouw organisatie?
Désirée kijkt graag samen naar de mogelijkheden.